مهمترین خصوصیت پوشش فیبروز که باعث گسترش استفاده از آن شده طبیعی بودن این پوشش هاست . در تهیه پوشش های فیبروز تنها از الیاف طبیعی استفاده شده که بسیار مستحکم هستند. وقتی کالباس را در پوشش فیبروز پر می کنید و روی حرارت می گذارید خیالتان کاملا راحت هست که مواد گوشتی شما در داخل پوششی طبیعی قرار گرفته و با مواد پلاستیکی و رنگ در ارتباط نیستند. پوشش های فیبروز کاملا شفاف هستند و بعد از سرد شدن اگر برای حداقل 24 ساعت داخل یخچال قرار بگیرند به دلیل مبادله هوا با محیط اطراف بخشی از آب بافت داخل خود را از دست داده و بافت خشک تر و منسجم تری نسبت به کالباس هایی دارند که در پوشش های پلی امید اماده می شود که این یکی دیگر از مزایای این پوشش ها می باشد. از دست دادن آب داخل بافت باعث می شود که پوسته روی کالباس چروک شود که این چروکی و خشک بودن بافت سوسیس خود نشان دهنده مرغوبیت آن است. سومین خصوصیت ممتاز پوشش های فیبروز قابلیت دود دهی با دود طبیعی به آنها است.