پوشش پلی آمید

روکش های پلی آمیدی از پرکاربردترین انواع پوشش ها جهت بسته بندی سوسیس و کالباس می باشند که به صورت سه لایه و پنج لایه موجود می باشند:

پوشش های مصنوعی پلی آمید پنج لایه در حال حاضر بیشترین استفاده را در تولید انواع سوسیس و کالباس در کشور دارند. این پوشش ها دارای پنج لایه پلاستیکی لمینت شده به هم هستند که مقاومت بالایی در برابر دما و فشار دارند.

مزیت پوشش پلی آمیدی سوسیس و کالباس

•کاور پلی آمید از مواد و رنگ هایی تشکیل شده که کاملا بهداشتی بوده و در صورت تماس با ماده غذایی مشکلی ایجاد نمی کند.

•این نوع پوشش، به دلیل جنس مخصوص و عدم نفوذ رطوبت و هوا در آن، بافت خود را هنگام پخت حفظ می کند.

•تنوع رنگ و سایز آن از سایر روکش ها بیشتر است.

•قیمت کاور سوسیس و کالباس با جنس پلی آمید ارزان تر از سایر جنس ها است.

•پوشش های پلی آمیدی پس از پر شدن محیطی ایزوله را از جهت تبادل مواد ایجاد می نمایند؛ بدین معنی که هیچ گونه ماده ای اعم از آب، بخار و یا انواع گاز قابلیت عبور از لایه های این پوشش را ندارند. بنابراین دوددهی خارجی به محصولاتی که در پوشش های پلی آمیدی تولید می شوند معنایی ندارد، بلکه می بایست برای القای طعم دود در محصولاتی که با پوشش پلی آمیدی پر می شوند از دودهای مایع و یا دود پودری استفاده کرد.